Welkom lieve mensen

Heerlijk een nieuw begin, kijk er zo naar uit om je te informeren over wat er allemaal staat te gebeuren in 2019-2020. De consulten gaan gewoon door. We zijn ons huis aan het opknappen hopelijk midden April gaat de praktijk weer open. Telefonische consulten gaat gewoon door! De vernieuwingen staan voor de deur, maar liefst drie cursussen in 2019-2020 Training Persoonlijk Mediumschap in najaar 2019, de Regenboog-Ontwikkeling en Hooggevoeligheid & Intuïtie in 2020. Het zijn leuke en boeiende onderwerpen waarbij je veel leert over jezelf. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Over Tanja

Mijn naam is Tanja, ik ben getrouwd met een geweldige lieve man en we wonen in Almere. Moeder van drie prachtige kinderen, (mijn jongste dochter heeft de bovenstaande foto gemaakt) en twee schatten van kleinkinderen waar ik heel veel van hou en super trots op ben. We wonen in een leuk huis waar de ruimte is voor mijn praktijk, hier geef ik mijn consulten en massages.

Mijn passie en missie

Ik heb diverse opleidingen gevolgd om te leren bewust om te gaan met diverse energieën die ik voelde. Mijn eigen energie, de energie van andere mensen en de spirituele energie overal om ons heen. Na een drie jarige opleiding bij José Gosschalk en het bekende Arthur Findlay College in Stansted, ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Almere. Na acht jaar wordt het tijd om mijzelf verder te ontwikkelen en in januari ben ik gestart met een vervolgopleiding mediumschap omdat mijn ontwikkeling verder gaat. Zo als ik er nu voor sta start ik in 2020 met de CSNU-opleiding. Dit is het enige keurmerk betreft mediumschap.

Opleidingen

Ik ben een gediplomeerd integraal psychosociaal therapeut en NLP-practitioner. De behoefte om mensen op mentaal-emotioneel niveau te begeleiden en innerlijk tot de kern van een probleem te komen en hier de veranderingen tot stand te helpen brengen was vier jaar lang een zijweg in mijn leven. Ik weet nu dat de opleiding tot therapeut mij heeft geholpen om de verbinding met het universum helderder te maken, mijn eigen ruis op te ruimen. Ik heb gekozen voor het mediumschap met heel mijn hart en ziel. De liefde die ik voel wanneer ik consulten geef is zo groot ik voel me zo blij! Ik ben dankbaar dat ik de weg naar mijn hart heb gekozen.

Hooggevoelig

Ik ben altijd al een gevoelig kind geweest! Ik begreep pas vele jaren laten wat dit precies inhield. Ik ging meer onderzoek doen over wat hooggevoelig zijn nu precies is? Is er wat mis met mij? Nee, hooggevoelig is geen ziekte! Het is leren omgaan met een gevoelige aard en zenuwstelsel. Ik ben boeken gaan lezen: Boeken over Hooggevoeligheid. Hooggevoelig is ook het onderwerp van mijn afstudeerscriptie omdat dit onderwerp leeft bij heel veel mensen die hooggevoelig zijn. Het bewustzijn van mijn hooggevoeligheid heeft mijn ogen geopend omdat ik beter ging begrijpen wat er precies gebeurde om me heen en vooral in mijzelf. De gevoeligheid, de energie, en vooral de gevoelens die ik voelde. (wil je meer lezen over hooggevoeligheid is? Ik stuur je graag mijn scriptie toe).

 

De weg naar mijn hart

Het bewust ontwikkelen van mijn passie, missie en ziels opdracht begon in 1994. Het leven is prachtig en heeft mij de gelegenheid gegeven om kansen te benutten, keuzes te maken en fouten te maken. Juist de vrijheid om keuzes en fouten te maken hebben mij de grootste groei (AU, ik groei) momenten in mijn leven gegeven. Om bewuster te zijn van wie ik ben, wat ik wilde en niet wil en hoe ik mijn leven wilde leven. Dit maakt wie ik ben. En ook ik ervaar deze leer momenten dagelijks

Ruim achttien jaar ben ik volop bewust mijzelf spiritueel aan het ontwikkelen en ruim acht jaar heb ik een praktijk voor persoonlijk mediumschap in Almere. Mediumschap is mijn passie en voel zoveel liefde in de consulten die ik geven mag elke keer weer! Liefde is de basis in alles wat ik mag doen.

Ik wens je een fijn leven toe, met lessen waarvan je kunt leren en dat je deze lessen mag zien als kansen om je leven zo te leven dat je als je tachtig bent terug kan kijken en tevreden kan zijn over wie je bent. Want jij bent helemaal oké!

 

Geniet van je dag! Heel veel liefst Tanja

 

Neem contact met mij op als je een afspraak wil maken of je aan wilt melden voor de training of cursus.