Never regret a day in your life: Good days give happiness, Bad days give experience, Worst days give lessons,  And the best days give memories.”

Wat kan ik voor je doen?

 

Wij hebben allemaal soms een steun in de rug nodig, soms is het allemaal te veel. Je hoofd loopt over en je kan de stem van je intuïtie niet meer voelen of horen. Of je twijfelt omdat er meerdere keuzes lijken te zijn en/of andere hebben je een goedbedoeld advies gegeven wat je aan het denken zet. Soms lopen we gewoon even wat vast in de stroom van het leven. Je bent echt niet de enige. In mijn praktijk het lichtpunt heb ik met veel plezier de laatste 10 jaar veel consulten mogen geven aan mensen die bevestiging, antwoorden of/en inzichten hebben ontvangen. Dit heb ik met veel liefde gedaan het is mijn missie en passie en dit gaat door in een nieuwe ruimte.

Tijdens je consult ontvang je de inzichten, antwoorden die je nu nodig hebt om weer verder te kunnen gaan. Wanneer je een afspraak maakt voor een persoonlijk consult, ga ik speciaal voor jou in meditatie. Jij staat centraal.

Ik stem mij af op jouw energie. Jouw energie is verbonden met je gidsen, dierbare overledenen en ziel. Vanuit deze energie ontvang ik de informatie die ik aan je door mag geven. Via  helderziend (beeld), helderhorend (woord), heldervoelend (gevoel) en helderwetend ontvang ik specifieke informatie en antwoorden, waardoor je weer verder kan.

Dit is één van de reviews in mijn gastenboek:

Een prachtige site die in het beheer is van een prachtig persoon. Ik heb al meerdere consulten van Tanja gehad door de jaren heen en alles wat mij verteld is, is uitgekomen. Ik heb veel wijze raad gehad en heb rust kunnen vinden in dingen/situaties waarmee ik zat. Ook degene die ik doorverwezen heb naar Tanja, delen dezelfde mening als ik. Bedankt Tanja voor alles! en voor een ieder die nog twijfelt, raad ik een consult aan!

De informatie is duidelijk en specifiek gericht om je bij te staan in de situatie waarin je nu een antwoord op nodig hebt. Daarna kan je vragen stellen en draai ik de Engelen kaarten voor je om. Hierbij ontvang je extra inzichten, bevestiging en/ of aanvullende informatie van de kaarten van de Engelen. Via deze link kan je meer lezen over de Aartsengelen 

 

Contact met dierbare overledenen

Wanneer je een afspraak wilt maken om contact te maken met je dierbare overledenen, zijn ze vaak al aanwezig voordat je consult begint. Je dierbare geven specifieke boodschappen door zodat jij weet dat ze er zijn. De relatie die er was met jou, wijze van overlijden, karakter eigenschappen, herinneringen die jullie delen, beroep en hobby’s.  De wereld van de geest is een intelligentie, ze weten wat je op dit moment doormaakt, wat je bezig houdt. Ze zijn er om je bij te staan en je te laten weten dat ze er nog steeds voor je zijn.

” Als je wist wie er naast je loopt, voel je je nooit meer alleen’.

Heb je vragen? Wil je een afspraak maken?

Neem contact op via het onderstaand formulier, app of bel Tanja 06 117 679 37, via mail  info@tanjatuynmanmedium.nl Een persoonlijk medium-consult van 45 minuten is € 55,-  een uur € 65,-  incl. btw. Je consult is inclusief een Engelen kaartlegging. Je bent van harte welkom in de praktijk of telefonisch.

Wil je je intuïtie verder ontwikkelen? Je passie ontdekken? Meer leren vertrouwen in jezelf? Dan is dit wellicht wat voor jou de  6-daagse training persoonlijk mediumschap.

Je bent van harte welkom, geniet van je dag!