Never regret a day in your life: Good days give happiness, Bad days give experience, Worst days give lessons,  And the best days give memories.”

 

 

In mijn praktijk het lichtpunt heb ik met veel plezier de laatste 10 jaar veel consulten mogen geven met heel veel plezier en liefde. Het is mijn grootste passie en een bewust gekozen missie om mensen intuïtief verder te mogen begeleiden. Ik ben mijzelf bewust dat mijn persoonlijkheid slechts een instrument is waardoor de ziel, gidsen en dierbaren overledenen kunnen werken. Kunnen spreken, om weer even contact met ons te zijn, om ons te laten voelen dat ze er nog voor ons zijn. Het is voor hen heel normaal ons te zien, wij zien hen wellicht niet altijd. De kosmos is een uitvloeisel van energieën die wij een intelligentie kunnen noemen. Hoe kan het anders ook als we dagelijks inzichten krijgen aangereikt vanuit onze ziel en dierbare overledenen. Ze staan ons elke dag dicht bij ons. Want het leven van onze dierbare gaat door in een andere dimensie… thuis.

Opleiding Mediumschap

Mijn drie jarig opleiding mediumschap heb ik gevolgd bij José Gosschalk te Bussum en bij het bekende Arthur Findlay College in Stansted. 

Wanneer je een afspraak maakt voor een consult, heb ik geen informatie nodig. Ik stem af op jouw energie in meditatie voor je consult. Jouw energie is verbonden met je ziel, dierbare overledenen en gidsen. Vanuit deze energie stroomt de energie door mij heen, informatie die ik aan je door mag geven. Via  helderziend (beeld), helderhorend (woord), heldervoelend (gevoel) en helderwetend ontvang ik specifieke informatie en antwoorden. Jij staat centraal.

Dit is één van de reviews in mijn gastenboek:

Een prachtige site die in het beheer is van een prachtig persoon. Ik heb al meerdere consulten van Tanja gehad door de jaren heen en alles wat mij verteld is, is uitgekomen. Ik heb veel wijze raad gehad en heb rust kunnen vinden in dingen/situaties waarmee ik zat. Ook degene die ik doorverwezen heb naar Tanja, delen dezelfde mening als ik. Bedankt Tanja voor alles! en voor een ieder die nog twijfelt, raad ik een consult aan!

De informatie is duidelijk en specifiek gericht om je bij te staan in de situatie waarin je nu een antwoord op nodig hebt. Na deze informatie kan je vragen stellen en draai ik de Engelen kaarten voor je om. Hierbij ontvang je extra inzichten, bevestiging en/ of aanvullende informatie van de kaarten van de Engelen. Via deze link kan je meer lezen over de Aartsengelen

Een feedback van Rina,

 Lieve Tanja,
Op 2 juli hebben wij een telefonisch consult gehad, waarbij jij o.a. zei dat mijn zoon in september een woning zou krijgen.
Al die tijd toch wel in spanning gezeten met volste vertrouwen en juist gisteren heeft hij een woning toegewezen gekregen. Prima plekje voor hem om tot rust te komen met zijn ptss. Het gaat wel beter met hem en daardoor met mij ook.
Ik wilde je dit even laten weten en reuze bedanken.
Zeer zeker de kosmos!

 

Contact met dierbare overledenen

Wanneer je een afspraak wilt maken om contact te maken met je dierbare overledenen, zijn ze vaak al aanwezig voordat je consult begint. Je dierbare geven specifieke boodschappen aan je door. Bijvoorbeeld, de relatie die er was met jou, wijze van overlijden, karakter eigenschappen, herinneringen die jullie delen, beroep en hobby’s.  De wereld van de geest is een intelligentie, ze weten wat je op dit moment doormaakt, wat je bezig houdt. Ze zijn er om je bij te staan en je te laten weten dat ze er nog steeds voor en bij je zijn.

” Als je wist wie er naast je loopt, voel je je nooit meer alleen’.

Heb je vragen? Wil je een afspraak maken?

Neem contact op via het onderstaand formulier, app of bel Tanja 06 117 679 37, via mail  contact@tanjatuynmanmedium.nl Een persoonlijk medium-consult van 45 minuten is € 65,- een uur € 75-  inclusief btw.  Je ontvangt ook advies en bevestiging via een Engelenkaart legging. Je kan een consult boeken voor in de praktijk of telefonisch.

Je bent van harte welkom, geniet van je dag!