Route beschrijving naar de Praktijk, met OV.

Station Almere oostvaarders Praktijk Medium Tanja Tuynman

Wanneer je met het OV komt kan je uitstappen bij Station Almere Oostvaarders aan de linkerkant van het station. Steek over naar de rechterkant van de straat, over de busbaan heen. Dan kom je in de Bataviastraat ( zie afbeelding 2). Dan is het een kwestie van helemaal rechtdoor lopen naar de Vrijezeestraat 47, 1335VS Almere Oostvaarders. In totaal is het ongeveer 9-minuten lopen.

Ben je met de auto? Er is voldoende gratis parkeer plaats.

Ik hoop dat je mijn nieuwe website net zo mooi vind als ik? Ik ben er tevreden mee! Wanneer je een afspraak wil maken kan je me altijd bellen, Tanja  06 117 679 37. Of je kunt het onderstaand contactformulier invullen, een app sturen of mail naar contact@tanjatuynmanmedium.nl

Je bent van harte welkom, geniet van je dag!