Traject NLP, ontdek je innerlijke kracht

 

Hooggevoeligheid

De term hooggevoeligheid wordt ook wel hoogsensitief genoemd. Miljoenen mensen herkennen zichzelf in de bestseller boeken over hooggevoeligheid-hoogsensitief van Elaine Aron. Twintig procent, en dit zal ondertussen meer zijn, zijn volgens de psychotherapeut extra gevoelig.

Hoogsensitieve mensen zijn intuïtief en consciëntieus ze werken nauwkeurig zijn diepzinnig en vaak spiritueel. Veel hoogsensitieve zijn sneller geprikkeld door invloeden van de omgeving. “Een problematische jeugd is extra moeilijk voor hoogsensitieve mensen, maar de eigenschap zelf is aangeboren Er word ook beweerd dat hoogsensitieve mensen verlegen zijn en daardoor moeite kunnen hebben met sociale contacten. Het boek via Bol. com. Hoe blijf je overeind als de wereld je overweldigt. zijn ruim 300.000 exemplaren verkocht. Via deze link een uitgebreide pagina over  NLP

Overweldigende indrukken

Hoogsensitieve volwassenen en kinderen hebben last van een gevoel van een te grote kwetsbaarheid schrijf Carolina Bont, in haar boek hoogsensitiviteit als kracht en vanuit mijn eigen ervaring sluit ik me hierbij aan. We voelen stemmingen van anderen sterk aan, laten die te veel toe. Bijvoorbeeld spanningen overnemen, gevoelens van andere je toe-eigenen, snel stressverschijnselen krijgen in een lawaaiige en hectische omgeving. Vlug van streek zijn bij onvriendelijkheid en intens blij zijn met hartelijkheid.

 

Wat kan NLP beteken voor hoogsensitieve personen.

Wanneer we getuigen zijn geweest van een problematische jeugd is dit extra moeilijk voor hoogsensitieve mensen. En wanneer we werken bij een organisatie met alle uitdagingen van dien, is het belangrijk dat we goed voor onszelf zorgen. Doormiddel van een persoonlijk traject NLP kunnen we aan beide factoren werken. Door een stappenplan in een persoonlijk programma waarbij je een geheel eigen structuur en voorkeur opgeeft. Werk je stapsgewijs vanuit de kern (onbewuste) naar een bewuster gevoelsleven. Waarbij intellect en intuïtie in balans zijn.

Traject NLP

Hooggevoeligheid & Intuïtie is een persoonlijke begeleidings- traject. In dit traject word je persoonlijk door mij begeleid zodat jij kunt ervaren dat je in een veilige omgeving je zelf verder persoonlijk kan ontwikkelen. En hierdoor je hooggevoeligheid en jouw intuïtie kan ervaren als een innerlijke kracht.

Hoe werkt het

Een programma speciaal samengesteld om het beste uit jezelf te halen met diverse methodes vanuit de NLP. Diverse geleide meditaties en visualisaties. Elk traject is uniek en individueel en volledig afgestemd op jou. Wat onderdeel uitmaakt is het volgende:

  • Met NLP: Werken aan de innerlijke verandering in jezelf. Hierdoor krijgt je inzicht waardoor de belemmerende overtuigingen ontstaan zijn of van wie afkomstig, om vervolgens de positieve intentie hiervan in te zien. En hiervoor in de plaats meewerkende, positieve overtuigingen en gevoelens in jezelf te ankeren. Waardoor je doelen duidelijk worden en je actie kan ondernemen.
  • Via een visueel geleide meditatie ontmoet je je innerlijke gids en activeer je al de zeven fysieke chakra’s.
  • De zes aartsengelen en hogere zelf meditatie, bescherming van je aura meer innerlijke kracht en inzicht in je levensopdracht.

Je ontvangt digitaal voor de eerste afspraak een intake formulier, deze stuur je terug twee dagen voor de eerste afspraak en aan de hand hiervan maken we een programma om het beste uit jezelf te halen. De eerste afspraak is anderhalf uur, dat houdt in dat we het intake formulier kort doornemen en daarna direct starten. Elke vervolg sessie is anderhalf uur. Tarief is € 110.-

Ben je hooggevoelig en ervaar je dit als lastig? Voel je je overprikkeld en je weet of begrijpt niet hoe dit komt? Ben je bewust dat je gedachtes je hinderen je doelen wél te bereiken, de ja, maar gedachtes?

Ben je er klaar voor om de eerste stap te zetten naar de verandering in jezelf?
Neem contact op via het onderstaand formulier, app of bel Tanja 06 117 679 37 

Je bent van harte welkom!