Spirituele huiskamermiddag
 
Een huiskameravond- middag is heel leuk om samen met vrienden te organiseren bij je thuis. Tijdens een huiskameravond- middag van maximaal 10 personen ontvangt iedereen een kort consult door middel van foto's en voorwerpen van het universum. Heel gezellig thuis onder het genot van een kopje koffie of thee. Een middag met vrienden. Iedereen neemt een foto van een dierbare meenemen of een voorwerp van zichzelf.
Het leuke is dat je eigenlijk nooit weet wat er uit een reading kan komen. Het zijn liefdevolle boodschappen en herinneringen van een dierbare en geen enkel consult is hetzelfde. Je armband of horloge vertelt je een verhaal...
We maken een afspraak voor een avond of een middag bij je thuis. Ik kom naar je toe en na een korte voorbereiding kan de huiskameravond- middag beginnen. Ervaren? Lijkt je dit leuk en wil je dit organiseren voor je vrienden en vriendinnen.


Tanja heeft bij mij thuis een avond verzorgd met 11 mensen. Ze is zuiver, eerlijk en snel. doormiddel van foto's en voorwerpen komt ze heel snel met feiten die er niet om liegen. Ook is ze zuiver in hypnotherapie. Bovenal is ze een lieve en warme vrouw! Loes.
 
Maximaal 10 personen € 10.00 p.p.  Exclusief reiskosten vergoeding binnen een straat van 15 km € 10,-  Verder dan 15 km in overleg. Vind je het leuke om een middag te organiseren? Je kunt het contact formulier invullen dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt me ook telefonisch bereiken of een whatsapp sturen op: 06 117 679 37.
 
Een hele fijne dag vandaag!