Intuïtie & NLP

De reis in jezelf

Hooggevoeligheid

 

De term hooggevoeligheid wordt ook wel hoogsensitief genoemd. Miljoenen mensen herkennen zichzelf in de bestseller boeken over hooggevoeligheid-hoogsensitief van Elaine Aron. Twintig procent, en dit zal ondertussen meer zijn, zijn volgens de psychotherapeut extra gevoelig.

Hoogsensitieve mensen zijn intuïtief en consciëntieus ze werken nauwkeurig zijn diepzinnig en vaak spiritueel. Veel hoogsensitieve zijn sneller geprikkeld door invloeden van de omgeving. “Een problematische jeugd is extra moeilijk voor hoogsensitieve mensen, maar de eigenschap zelf is aangeboren. Er word ook beweerd dat hoogsensitieve mensen verlegen zijn en daardoor moeite kunnen hebben met sociale contacten. Het boek via Bol. com. Hoe blijf je overeind als de wereld je overweldigt. zijn ruim 300.000 exemplaren verkocht.

Hooggevoelig aura beschermen

Overweldigende indrukken

Hoogsensitieve volwassenen en kinderen hebben last van een gevoel van een te grote kwetsbaarheid schrijf Carolina Bont, in haar boek hoogsensitiviteit als kracht en vanuit mijn eigen ervaring sluit ik me hierbij aan. We voelen stemmingen van anderen sterk aan, laten die te veel toe. Bijvoorbeeld spanningen overnemen, gevoelens van andere je toe-eigenen, snel stressverschijnselen krijgen in een lawaaiige en hectische omgeving. Vlug van streek zijn bij onvriendelijkheid en intens blij zijn met hartelijkheid.

Wanneer we getuigen zijn geweest van een problematische jeugd is dit extra moeilijk voor hoogsensitieve mensen. De energie van de diverse situaties zijn herinneringen opgeslagen in ons onbewuste. De situatie inclusief gedachtes en de hierbij behoorde emoties. Dit zijn energetische delen van onszelf in onszelf. Er kan een situatie in het heden ontstaan die je onbewust en samenwerking met je hogere zelf-ziel aantrekt waardoor je bewuster wordt van je reactie op de situatie. Bijvoorbeeld een situatie op het werk, het kan zijn dat je heftiger reageert dan de situatie wellicht is. Dit is de trigger, de trigger vanuit je onbewuste om bewust te zijn van de energetische situatie vanuit je verleden, je bent er energetisch klaar voor om eraan te werken. Je hogere zelf-ziel heeft deze situatie naar je toegebracht omdat je er nu klaar voor bent het te herkennen, erkennen ervan te leren en te helen en los te laten. Dit loslaten heeft vaak diverse lagen, zie het als een ui een ui heeft diverse lagen. Zo is ook de energie opgebouwd van diverse situaties vanuit je onbewuste. Zodra je bewuster bent dat je mensen aantrekt die je in wezen helpen om de energie in jezelf te helen kan je steeds bewuster innerlijk jezelf helen.

Doormiddel van een persoonlijk samengesteld Traject NLP werken we o.a. aan de energetische delen:  het herkennen, erkennen, leren en helen. Inclusief een persoonlijk Intuïtief programma hierbij ontwikkel je diverse manieren van energetische bescherming en visuele geleide meditaties. Door te helen ervaar je meer dat je in contact bent met je intuïtie. Werk je stapsgewijs vanuit de kern (onbewuste) naar een bewuster gevoelsleven. Yes, you can do IT!

Intuïtie & NLP hoe werkt het?

Intuïtie & NLP is een persoonlijke begeleidings- traject voor iedereen die aan zichzelf wilt werken. In dit traject wordt je persoonlijk door Tanja één op één begeleid begeleid zodat jij kunt ervaren dat je in een veilige omgeving je zelf verder persoonlijk kan ontwikkelen. En hierdoor je hooggevoeligheid en jouw intuïtie kan ervaren als een innerlijke kracht.

NLP: Een programma speciaal samengesteld om het beste uit jezelf te halen met diverse methodes vanuit de NLP. Met o.a. delenwerk werken met NLP in het bijzonder het werken met delen is essentieel omdat we innerlijk werken aan het helen van onszelf. Onze innerlijke delen zijn energetische delen van onszelf in onszelf die bijvoorbeeld getraumatiseerd, angstig, gekwetst, afgewezen zijn, deze energetische delen zijn ontstaan door situaties in ons verleden. Dit kunnen situaties, problemen, of confrontaties zijn geweest die een diepe indruk op ons hebben gemaakt. Maar waar we toen niet, voor welke reden dan ook, niet mee om konden gaan. Wanneer er in het heden een soort gelijke situatie ontstaat wordt de herinnering getriggert vanuit ons onbewuste naar ons bewuste.  De hieraan gekoppelde gedachtes en emoties aan de situatie zijn we opeens weer bewust en we voelen ons weer zoals we ons toen voelde. Meer lezen over NLP.

 

Iedereen heeft energetische delen van zichzelf in ons onbewuste, wanneer we er klaar voor zijn, komen er situaties terug in ons heden zodat we deze energetische delen kunnen helen en ons steeds meer één kunnen voelen. Als het waren weer heel, compleet worden, dit zorgt er voor dat we onze innerlijke stem beter kunnen horen, er is minder ruis, (innerlijk dialoog). Wanneer we meer één zijn is er minder ruis en zijn we steeds meer in contact met onze intuitie, hogere zelf-ziel. Niet iedereen die hooggevoelig is heeft de behoefte zijn of haar intuitie meer te laten spreken of er mee te werken voor zichzelf en/of voor een ander. Voel je de behoefte om meer één te zijn met jezelf? Voel je dat je klaar bent met altijd maar weer dat innerlijke gesprek met je zelf (lukt me niet, ik kan het niet, ‘ik durf het niet) dan is het volgende Traject wellicht is voor jou.

 

Persoonlijk Traject Intuïtie & NLP een reis voor jezelf

Met NLP: Werken aan de energetische delen in jezelf, jezelf helen. De energetische delen zijn veelal afkomstig vanuit je verleden, dit zijn de herinneringen vanuit je onbewuste die je nu in het heden kunnen belemmeren. Bijvoorbeeld: ‘ Ik kan het niet’of ik ben niet goed genoeg’.

Wanneer je jezelf de gelegenheid geeft je onbewuste te laten spreken geef je aan jezelf een groot cadeau omdat hierdoor de ruis (innerlijk dialoog-praten met jezelf) rustiger wordt. Je kunt hierdoor beter luisteren naar je intuïtie. Meer in contact zijn met je intuitie geeft je helderheid over de richting van je leven de doelen die je wilt bereiken en neem je actie om je doelen wél te realiseren.

  • Intuïtie: Een reis in jezelf, in een visueel geleide meditatie ontmoet je je innerlijke gids en activeer je de zeven fysieke chakra’s.
  • Intuïtie: De vier Aartsengelen, een visueel geleide meditatie, de engel van de aarde, Sandalfon en bewust(er) zijn/ worden van je hogere bewustzijn met Metatron, met een symbool voor bescherming van de zeven fysieke chakra’s.
  • Intuïtie: En de hogere zelf meditatie, een visueel geleide meditatie, bescherming van je aura meer innerlijke kracht en inzicht in je levensopdracht.

Je ontvangt digitaal voor de eerste afspraak een intake formulier, deze stuur je terug twee dagen voor de eerste afspraak en aan de hand hiervan maken we een programma afgestemd op jou behoefte. De eerste afspraak is anderhalf uur, dat houdt in dat we het intake formulier kort doornemen en daarna direct starten. Elke vervolg sessie is anderhalf uur. Tarief is incl. btw € 110.-

Ben je hooggevoelig en ervaar je dit als lastig? Heb je moeite met grenzen stellen of ben je angstig, onzeker, of heb je vaak conflicten met anderen? Ben je bewust dat je gedachtes je hinderen je doelen wél te bereiken, de ja maar gedachtes? Dan is Intuïtie & NLP wellicht iets voor jou!

Je kunt contact opnemen via het onderstaand contactformulier, mail: contact@tanjatuynmanmedium.nl of app of bel Tanja 06 117 679 37 

Per januari 2020 lid van de NVNLP