Massage met de olie van CHI
 
Gespannen? Spierpijn? Niet lekker in je vel of heb je te veel hooi op je vork genomen? Met een hemelse massage en de olie van chi, kom je weer tot ontspanning

Maar wanneer je te veel van jezelf vraagt kan het zijn dat je batterij op raakt. We denken niet aan onze eigen behoefte daar schieten we soms aan voorbij. Je voelt wel dat het tijd is om ook eens aan jezelf te denken. Heerlijk! Of je je geeft je zelf een exclusieve hemelse massage bij praktijk het lichtpunt of gewoon bij je thuis met de heerlijke olie van CHI. Anderhalf uur alleen aandacht voor jezelf. Rustige relax muziek, geurende olie, en hemels, een massage van top tot teen.

Wanneer je gemasseerd wordt, voel je de spanningen en vermoeidheid steeds meer van je afvloeien. Elke spier ontspant zich... je lichaam ontspant. Je voelt je lichter na afloop en je ervaart meer energie en je kunt er weer tegen aan. Er gaat niets boven een ontspannende massage waar je alle onrust en stress van alle dag los kan laten. Heerlijk helemaal niks moeten, anderhalf uur niets...

Ik ben een gecertificeerd masseuse opleiding gevolgd via: De Hoge Natuurkundige School te Meppel. Ik masseer met de pure oliën van CHI, speciale oliën die er juist voor zorgen dat je spieren ontspannen. En mijn handen doen de rest.

Boek een exclusieve hemelse massage voor jezelf van anderhalf uur, deze heb je al voor  € 75- incl 21 %.btw. Reiskosten binnen straal van 15 km € 10,- buiten Almere in overleg. Je kunt de optie hemelse massage kiezen via het contact formulier of bel Tanja: 06 117 679 37.