Hemelse massage met de olie van CHI

Geef je elke dag het beste van jezelf? Heb je het druk? Loopt je hoofd over? Voel je de spanning in je spieren?

Wanneer je het druk hebt en/of veel aan je hoofd? Zal je lichaam je steeds meer signalen geven van de overbelasting, meestal voel je de spanning in je nek, rug en je bent moe en wil gaan slapen, maar je hoofd krijg je niet stil. Dan is een hemelse massage met de olie van CHI de beste manier te ontspannen.

Wanneer je gemasseerd wordt, voel je de spanningen en vermoeidheid steeds meer uit je lichaam afvloeien. Elke spier ontspant zich… je lichaam ontspant. Je voelt je ontspannen en na afloop en je ervaart meer energie en je kunt er weer tegen aan. Er gaat niets boven een ontspannende massage waar je alle onrust en stress van alle dag los kan laten. Heerlijk helemaal niks moeten, anderhalf uur niets…

 

Ik ben een gecertificeerd masseuse opleiding gevolgd via: De Hoge Natuurkundige School te Meppel. Ik masseer met de pure oliën van CHI, speciale oliën die er juist voor zorgen dat je spieren ontspannen. Puur genieten van rust en ontspanning, wil je dit ook ervaren? Maak dan een afspraak, kan je niet naar Almere toe komen? Geen probleem dan kom ik naar je toe!

Je kunt een massage boeken voor anderhalf uur, dit kan bij jou thuis of in de praktijk. Per anderhalf uur € 85,-

Neem contact op voor een massage via het contact formulier of bel me op: 06 117 679 37.