Wat is een medium/ Wat kan een medium voor je doen?
 
Iedereen is van nature spiritueel. Vanaf de geboorte zijn we online met onze gidsen en zielengroep. Naar mate het leven verder gaat verliezen we de herinnering dat we in contact staan, grotendeels, tenminste de bewuste herinnering hieraan. Dat is ook ter bescherming.
 
In sommige vorige levens kan het zijn dat we zo diep gekwetst zijn geweest, dat we resten hiervan onderbewust meedragen. Dit kan de oorzaak zijn van onder andere relatie problemen, onzekerheid en angsten. We ontmoeten mensen die ons kunnen helpen deze lessen in dit leven wél te leren. Dit trekken we aan door de wet van aantrekkings kracht. Hoe bizar het ook kan zijn voor sommige mensen, we kiezen onze eigen levensopdracht uit. De aarde is de planeet waar de wij allemaal stevige lessen mogen leren. Er zijn diverse boeken over dit onderwerp bijvoorbeeld: Micheal Newton
 


Omdat de bewuste herinneringen grotendeels of volledig weg zijn kunnen we rationeel gezien emotionele gebeurtenissen die heftig zijn aan. Dit is op gevoels niveau (hart)  wel anders we voelen of bemerken dat er iets niet goed is, en dat is intuïtie, een gevoel binnen wat zegt dat iets klopt of niet. 
Het doet soms pijn om te voelen, de gebeurtenis raakt ons diep van binnen. Dan kan het zijn dat we dit liever niet willen voelen, we denken er liever over na. Maar ons verstand kan geen gevoelens analyseren! We vragen ons wel af, hoe komt het dat ik me zo geraakt voel? Dan voel je...
Gaan we door de pijn (gevoelens) heen en leren we ervan dan helen wij onszelf. We krijgen inzichten omdat we geluisterd hebben naar ons gevoel en de emotie (pijn van gebeurtenis) gaat dan langzamerhand weg. (er zijn meerdere lagen, zie het maar als een ui).
 
Dit is wat een groot aantal mediums en ook mensen die geen medium zijn hebben gedaan. Een medium komt dan dicht bij zichzelf, dichter bij de kern, je hogere zelf of ziel. Een medium staat hierdoor dicht bij gidsen en kan doormiddel van meditatie of afstemming contact maken. Hierdoor kan er informatie door het medium stromen. Dit kan een proces van jaren zijn of een heel leven zijn.

Vrije wil
 
Iedereen kan er bewust voor kiezen om spirituele talenten verder te ontwikkelen, maar dat hoeft niet, wij hebben allemaal een vrije wil. Persoonlijk ben ik van mening dat we wel een vrije wil hebben, echter de ziel kan heel duidelijk zijn, en wanneer je negeert wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de ziel (levensopdracht), komen de lessen terug in een ander jasje net zolang de les geleerd word. Voor mij persoonlijk is het belangrijk te leren van situaties, kennelijk heb ik hiervoor gekozen. Ik heb er voor gekozen om zo goed mogelijk in contact te staan met mijn ziel, en mensen te begeleiden hierbij.
 
Als de ziel een bepaalde levensopdrachten heeft gekozen zijn dat de lessen in het leven, uitdagingen, en de hierbij horende emoties, ook als medium ga we door diverse lagen van onze lessen. Net als bij een werkgever hier zijn ook uitdagingen, zo is het bij het mediumschap ook.
 
Er zijn vele uitdagingen ook op het gebied van mediumschap. Wanneer iemand er voor kiest medium te zijn, zal het medium innerlijk gericht zijn op gevoelens, intuïtie, ingevingen, energieën vanuit uit de wereld van de geest, energieën van andere mensen, hier leer het medium mee om te gaan. Om de verschillende energieën- communicatie te leren, gevoelens te voelen en te vertalen, beelden leren ontvangen en te vertalen (uit te pakken) helderhorend lijkt dan simpel, maar nee, het innerlijke oor (hersenen activiteit) moet dan rustig zijn. Anders overheerst het rationele- verstandelijk denken.
 
Als medium werk je hard aan jezelf om je eigen levenslessen te leren. Als hooggevoelige moet je kunnen blijven staan in deze maatschappij. Er is innerlijke behoefte aan samenwerking en aansluiting nodig voordat je een kanaal kan zijn voor de wereld van de geest. Het ligt in ieders vermogen dit talent verder te ontwikkelen. 
 
Een medium staat in contact met zijn/haar eigen ziel, gidsen, engelen en meesters. Hierdoor kan wanneer het medium zich afstemt informatie aan het medium worden doorgegeven vanuit de wereld van de geest, het medium vertaald deze informatie naar jou de ontvanger. Een medium kan bepaalde, specifieke, specialistische filters hebben. Dit betekent dat er door gidsen en dierbare, specifieke informatie doorgegeven kan worden die je nu nodig hebt.

 
Gidsen en persoonlijke groei
 
Iedereen heeft meerdere gidsen en één hoofdgids in dit leven. Er zijn diverse gidsen om te helpen, te ondersteunen bij o.a.  studie, relatie, kinderen opvoeden, creativiteit, opstarten van een bedrijf of werk. Maar ook bij het leren- afronden van belangrijke levenslessen onder anderen:  zelfvertrouwen ontwikkelen, grenzen leren stellen, doorzettingsvermogen ontwikkelen, standvastig zijn, leren omgaan met uitdagingen. Er zijn zoveel gidsen die je kunnen bijstaan, hoe? Vraag om hulp en dan luisteren, voelen. Er komen altijd antwoorden, dit kan zijn door een liedje op de radio, iemand die je ontmoet, een droom of een ingeving. Het kan zo zijn dat de antwoorden er wel zijn, echter door omstandigheden kan je mentaal-emotioneel zo vol zitten dat je de signalen niet herkend, herken je dit? Dan help ik je graag verder in een persoonlijk consult.

 
Persoonlijk consult
 
Energie is energie, vindt je het fijn om thuis via de telefoon je consult ontvangen? Dat kan natuurlijk, ik bel je op dus je hebt geen extra kosten. Wil je liever in de praktijk afspreken? Gezellig, koffie of thee staat voor je klaar!
 
Voor dat je consult begint ga ik speciaal voor jou in meditatie. Dit betekent dat er via jouw gidsen specifieke informatie doorgegeven wordt speciaal voor jou. Tijdens je consult zijn je dierbare in de wereld van de geest al aanwezig en als je wilt geven ze je graag een liefdevolle boodschap aan je door. 
We beginnen met een gratis Engelen kaartlegging (ook via een telefonisch consult) dan geef ik aan je door welke informatie er aan mij is doorgegeven, daarna kan je vragen stellen en aan het einde van je consult draai ik de Engelen kaarten voor je om, je ontvangt extra inzichten of een bevestiging van je consult van de Engelen. 
 
Tarief per 1 april 2018: Reading-consult telefonisch of in de praktijk is € 65,- voor 1 uur of 45 minuten voor € 55,- je ontvangt een Engelenreading geheel gratis. 


Je kunt het contact formulier invullen, dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt me ook telefonisch bereiken. Of via de whatsapp
 op: 06 117 679 37.
 
Je bent van harte welkom! Koffie of thee staat voor je klaar!

 
Als je wist wie er naast je loopt, voel je je nooit meer alleen.