Welkom lieve mensen

Mijn naam is Tanja, ik ben getrouwd met een geweldige lieve man en we wonen in Almere. Moeder van drie prachtige kinderen, (mijn jongste dochter heeft de bovenstaande foto gemaakt) en twee schatten van kleinkinderen waar ik heel veel van hou en super trots op ben. We wonen in een leuk huis waar de ruimte is voor mijn praktijk.

Mijn passie en missie

Ik heb diverse opleidingen gevolgd om te leren bewust om te gaan met diverse energieën die ik voelde. Mijn eigen energie, de energie van andere mensen en de spirituele energie overal om ons heen. Na een drie jarige opleiding bij José Gosschalk en het bekende Arthur Findlay College in Stansted, ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Almere. Na acht jaar wordt het tijd om mijzelf verder te ontwikkelen en in januari ben ik gestart met een vervolgopleiding mediumschap omdat mijn ontwikkeling verder gaat. Al het gene ik mag doen, doe ik met heel véél plezier en dankbaarheid.

Opleidingen

Ik ben een gediplomeerd integraal psychosociaal therapeut en NLP-practitioner. De behoefte om mensen op mentaal-emotioneel niveau te begeleiden en innerlijk tot de kern van een probleem te komen en hier de veranderingen tot stand te helpen brengen was vier jaar lang een zijweg in mijn leven. Ik weet nu dat de opleiding tot therapeut mij heeft geholpen om de verbinding met het universum helderder te maken, mijn eigen ruis op te ruimen. Ik heb gekozen voor het mediumschap met heel mijn hart en ziel. De liefde die ik voel wanneer ik consulten geef is zo groot ik voel me zo blij! Ik ben dankbaar dat ik de weg naar mijn hart heb gekozen.

Hooggevoelig

Ik ben altijd al een gevoelig kind geweest! Ik begreep pas vele jaren laten wat dit precies inhield. Ik ging meer onderzoek doen over wat hooggevoelig zijn nu precies is? Is er wat mis met mij? Nee, hooggevoelig is geen ziekte! Het is leren omgaan met een gevoelige aard en zenuwstelsel. Ik ben boeken gaan lezen: Boeken over Hooggevoeligheid. Hooggevoelig is ook het onderwerp van mijn afstudeerscriptie omdat dit onderwerp leeft bij heel veel mensen die hooggevoelig zijn. Het bewustzijn van mijn hooggevoeligheid heeft mijn ogen geopend omdat ik beter ging begrijpen wat er precies gebeurde om me heen en vooral in mijzelf. De gevoeligheid, de energie, en vooral de gevoelens die ik voelde. (wil je meer lezen over hooggevoeligheid? Ik stuur je graag mijn scriptie toe).

In dit traject is ligt de focus op de innerlijke overtuigingen die je kunnen belemmeren om je doelen-passie-richting in je leven te bereiken. NLP om belemmerende overtuigingen om te buigen in overtuigingen die je helpen wél je doelen-passie-richting in je leven te bereiken. In het bijzonder energetische blokkades zoals vorige levens energie (hangovers), energetische koorden die verbonden zijn met mensen vanuit het verleden die je ervaart als belastend, diverse meditaties om je aura te versterken, en leren vertrouwen op je zintuigen (intuïtie). De mogelijkheden om je aan te melden zal naar verwachting rond februari 2020 op mijn website staan.

 

De weg naar mijn hart

Het bewust ontwikkelen van mijn passie, missie en ziels opdracht begon in 1994. Het leven is prachtig en heeft mij de gelegenheid gegeven om kansen te benutten, keuzes te maken en fouten te maken. Juist de vrijheid om keuzes en fouten te maken hebben mij de grootste groei (AU, ik groei) momenten in mijn leven gegeven. Om bewuster te zijn van wie ik ben, wat ik wilde en niet wil en hoe ik mijn leven wilde leven. Dit maakt wie ik ben. En ook ik ervaar deze leer momenten dagelijks

Vanaf 1994 ben ik volop bewust mijzelf spiritueel te ontwikkelen en ruim acht jaar heb ik een praktijk voor persoonlijk mediumschap in Almere. Mediumschap is mijn passie en voel zoveel liefde in de consulten die ik geven mag elke keer weer! Liefde is de basis in alles wat ik mag doen.

Ik wens je een fijn leven toe, met lessen waarvan je kunt leren en dat je deze lessen mag zien als kansen om je leven zo te leven dat je als je tachtig bent terug kan kijken en tevreden kan zijn over wie je bent. Want jij bent helemaal oké!

 

Geniet van je dag! Heel veel liefst Tanja

 

Je kunt gebruik maken van het onderstaand formulier, of via de app: 06 117 676 37  en je kunt me ook een mail sturen: contact@tanjatuynmanmedium.nl  Tarief van je consult is voor een uur  € 75,- en 45 minuten € 65,- incl. btw. Beide met diverse engelenkaarten. Via deze pagina kan je alle informatie lezen over wat je kunt verwachten in je persoonlijk consult. 

 

Ik wens je een geweldige dag en graag tot ziens!