Ik stel me graag aan je voor
 
 Mijn naam is Tanja Tuijnman geboren in Amsterdam, ik ben getrouwd en woon in Almere.
Ik ben altijd al een hooggevoelig kind geweest. Teruggetrokken in mijn eigen wereld, gevoelig voor de energie van mijn omgeving. In die tijd was de term nieuwetijdskinderen, hoog sensitiviteit, HSP niet bekend. Innerlijk ervoer ik veel gevoelens en ook de innerlijke verwarring hierbij. Wat ik niet wist is dat de energie die ik voelde niet alleen van mij was maar ook van mijn omgeving en van de spirituele wereld.
 
Mijn wake- up call
Rond 1994 kreeg ik mijn wake-up call,, ik werd geconfronteerd met privé omstandigheden. Dit was het start signaal dat ik moest veranderen. En dat ging niet zonder slag of stoot. Ik heb beslissingen moeten nemen om een ander leven te leven.
Innerlijk kwamen er vragen bij mij op; Wie ben ik? Wat wil ik?
Ik kwam er achter dat ik hooggevoelig was. Ik wilde ontdekken wat hooggevoeligheid allemaal betekende en wat was de reden dat ik hooggevoelig was? In 2000 was ik eindelijk zo ver, ik ben een opleiding mediumschap gaan volgen bij José Gosschalk en bij het bekende
Arthur Findley College in Engeland.
Nu vielen er nog meer kwartjes. Ik kwam tot wonderbaarlijke ontdekking dat wij energie zijn, een aura hebben en verbonden zijn met onze ziel. En dat wij ook communiceren via onze energie. Wij wisselen energieën uit door middel van onze aura. Ik werd mij steeds meer bewust van het feit dat wij ook energetisch communiceren, ons denken en onze gevoelens zenden wij uit. Dit doen wij met onze aura, het energieveld om ons lichaam.
 
Ik begon stap voor stap bewuster te worden van wat ik dacht en voelde en dat dit invloed uitoefende op mijn eigen leven en de gevolgen hiervan. En dat was heftige ontdekking omdat ik steeds meer besefte dat elke beslissing- keuze een gevolg heeft.
Wat ik ook leerde was dat ik energie (gevoelens) kon lezen en deze kon vertalen. Het universum is zoveel meer dan gidsen en begeleiders, engelen en dierbare overledenen. Maar in dit leven heb ik gevonden wat ik zocht op het gebied van spiritualiteit en deze kennis en kunde gebruik ik nu in mijn praktijk voor mediumschap. Ik ben elke dag dankbaar dat ik samen mag werken met mijn spirituele gidsen. Dit is de weg waar mijn hart zolang naar heeft gezocht. De reis naar het vinden van mijn hartbestemming is gelukt, mijn doel is hierin bereikt.


 
 
Maar ik wilde meer veel meer... Ik ben gestart met een vierjarige HBO opleiding eclectische psychotherapie. Het resultaat is dat ik een gecertificeerd psychotherapeut ben. Deze manier van zelfontwikkeling sprak me zeker aan. Het komt erop neer dat alle antwoorden binnen in jezelf te vinden zijn! Dat was voor mij een geweldige manier om diepere lagen te ontdekken in mijn zelf. En dat graven heeft opgeleverd dat ik door wilde gaan met het leren van methodes en technieken om mijzelf maar ook anderen te begeleiden naar onze innerlijke bron. 
 
Ik vind het echt heel belangrijk om mij persoonlijk verder te ontwikkelen en het beste uit mijzelf te halen. De vierjarige HBO opleiding bij Hypnos heb ik afgesloten met een diploma integraal psychosociaal therapeut, hypnotherapeut en NLP practitioner. Dit gaf me deze innerlijke uitdaging tot zelfontwikkeling. En dat heb voltooid. 
Ieder mens heeft zijn unieke weg te gaan. Wij staat er niet alleen voor.
De volgende uitdaging staat voor de deur, echter is mijn behoefte groot te verhuizen naar Bussum, dat is nu de eerste stap naar een nieuw begin.
 

Cursussen
 
Op veler verzoek ben ik op dit moment twee cursussen intuïtieve ontwikkeling aan het voorbereiden: de basis & gevorderd in het najaar 2019 zal ik de opleiding mediumschap ook op de website plaatsen, dit gaat volledig over het verder ontwikkelen van je gave-talent als medium.
 
In het voorjaar 2019 zal de cursussen gaan starten. Je ontvangt een uitgebreide reader met aanvullende informatie over onder andere je aura waarin de fysieke en psychologische aspecten en lessen van je ontwikkeling. Om hiervoor klaar te zijn volg ik in het najaar 2018 de opleiding mentorship  bij De Zwanenhof Zenderen.   

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze pagina te lezen en deelgenoot te zijn van mijn reis. Wanneer je wilt staan mijn gidsen voor je klaar om samen met jouw gidsen je verder te helpen. 
Je kunt contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een persoonlijke reading. Of je kunt me bellen of een app sturen naar: 06 117 679 37
Je bent van harte welkom!